FILM

DER ER FILM. OG SÅ ER DER FILM FRA NEXØ.

Hvis Nexø var et menneske, ville byen være en mand. En mand i arbejdstøj. Samtidig er Nexø kun den næststørste by på Bornholm og er derfor nødt til at gøre sig lidt mere umage. Vi har lavet en kampagne for Nexø, der fortæller om byens dyder på en lidt flabet måde. Som en mand i arbejdstøj ville gøre det.

Disse tv-spots følges op med en printkampagne med samme udtryk. Nexø har lige fået en Lidl-butik og har hermed 5 supermarkeder i bymidten.

Tv-reklamerne har været billige at producere. Det kan lade sig gøre, når idéen er helt skarp.

ARLA OG FOLKEMØDET

Arla ønskede en film fra deres stand på Folkemødet. Der sker meget på Arlas stand, og filmen blev hyggelig og livsbekræftende, blot ved at filme de mennesker, der debaterede og de mennesker, der så på.  

Filmen  er produceret af Anders Beyer.

LEJRSKOLE PÅ BORNHOLM

Destination Bornholm har en glimrende hjemmeside, hvor folkeskolelærere kan forberede aktiviteter og transport hjemmefra og søge på forskellige parametre – klassetrin, fag og overnatning. Filmen viser lidt af, hvad eleverne kan opleve på Bornholm. De farvede bokse er dem, man møder på hjemmesiden.

Filmen er produceret af Anders Beyer.

SUNDHEDS- OG SYGEPLEJESKOLEN

Filmen skal få flere til at studere på Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole. Vi har tidligere produceret et slogan, der hedder “Dit mod. Andres liv”, og filmen bygger på samme idé om, at det kræver mod, at udføre dette job.

Filmen er produceret af Anders Beyer.

MERE BORNHOLM

Bornholm besøges af 600.000 turister i sommermånederne, og vil gerne have, at nogle bliver lidt længere, slår sig ned og bliver bornholmere. Bornholms regionskommune fik derfor produceret denne film, som skulle vise kommende tilflyttere hvordan det også kan være, at bo på Bornholm. Filmen blev vist på skærmene på Bornholmerfærgen.

Filmen er produceret af Anders Beyer.

POUL P

Poul Pavas restaurant i Rønne hedder Poul P. Vi havde lavet et færdigt manus til filmen, men heldigvis kom Poul ind og overtog hele optagelsen. Han havde sin dreng med, og det blev der en sjov og personlig reklamefilm ud af.

Filmen er produceret af Anders Beyer.