WEB

GSH-hjemmeside2

GSH

GSH i Rønne er et banebrydende hotel og konferencecenter, som viser og udvikler bæredygtigt byggeri. Hjemmesiden er ren og moderne, som stedet også er, og der er indbygget en e-bog i hjemmesiden, der fortæller om de 75 smarte bæredygtige løsninger, der skaber GSH.

Klik på billedet for at komme til hjemmesiden.

Beyers Sushibar

Kasper Beyer sagde sit gode køkkenchef-job op for at følge sin drøm om at starte Bornholms første rigtige sushirestaurant. Vi valgte i samarbejde med Kasper, at lave et navn og et logo, der skiller sig ud i mængden af danske sushirestauranter med japanske navne og runde røde cirkler.

Klik på billedet for at komme til hjemmesiden.

skaermbillede-2016-10-31-kl-13-39-34

Krisecenter Bornholm

Kvindekrisecenteret på Bornholm havde en hjemmeside, der ikke var tidssvarende. Vi producerede en ny side, der fungerede på både PC, tablets og telefon, og som er nem at finde rundt i. Siden er illustreret med fotos fra stedet. Fotos som skaber tillid og ro.

Glasmuseet Ebeltoft

Ebeltoft har et moderne glasmuseum, der bestemt er et besøg værd. Du kan starte på deres nye hjemmeside, som vi har produceret i tæt samarbejde med museets medarbejdere – tværs over landet. Hjemmesiden er speciel ved, at der ikke er undermenuer. Alle links til undersider ligger som smagsprøver på de forskellige sider.

Klik på billedet og se hjemmesiden.

Bofa

Bofa tager sig af affaldet på Bornholm, og bornholmerne har, takket være Bofas positive medarbejdere og en stærk branding, et nærmest familiært forhold til virksomheden. På Bornholm kører man ikke på containerpladsen… man kører på Bofa. Hjemmesiden i 2019 gjort meget nem at finde rundt i ved enkle knapper og få billeder. Flere end 75% af brugerne tilgår hjemmesiden fra deres telefon og de søger hurtig, overskuelig information.

Klik på billedet for at komme til hjemmesiden.

zeitflügel pilot-ure

Zeitflügel Pilot-ure. En tysk pilot, der også er urmager, producerer ure til piloter og andre, der gerne vil ligne piloter. Denne hjemmeside er lavet til den danske importør af urene.

Klik på billedet for at komme til hjemmesiden.

familieplejeforside

Familieplejen Bornholm

Familieplejen Bornholm arbejder med plejefamilieløsninger, konfliktmægling og samværsopgaver. Vi havde en hyggelig dag, hvor vi lavede et brandingseminar med alle medarbejdere og bestyrelse, og kom frem til et slogan, der hedder “Vi planter fremtid”.

Vi producerede også en ny hjemmeside, hvor alle illustrationer er animerede børnetegninger.

Klik på billedet for at komme til hjemmesiden.