Et udvalg af hjemmesider

Østbornholm

Østbornholm er kysten fra fyret på Dueodde til havnen i Listed. Østbornholm har fået logo og en branding, der fortæller at strækningen er det vilde østen. Hjemmesiden er under opbygning og indeholder alle informationer om Østbornholm.

Siden linker eventkalenderen direkte til Destination Bornholms eventkalender og app.

LAG Bornholm

LAG Bornholm er en forening, som bidrager til udviklingen af landdistrikterne på Bornholm. Det gør de i samarbejde med EU at ved at områdets ildsjæle, borgere, erhvervsliv og iværksættere kan søge penge til projekter.

Klik på billedet for at komme til hjemmesiden.

Bofa

Bofa tager sig af affaldet på Bornholm, og bornholmerne har, takket være Bofas positive medarbejdere og en stærk branding, et nærmest familiært forhold til virksomheden. På Bornholm kører man ikke på containerpladsen… man kører på Bofa. Hjemmesiden er meget nem at finde rundt i ved enkle knapper og få billeder. Flere end 75% af brugerne tilgår hjemmesiden fra deres telefon og de søger hurtig, overskuelig information.

Klik på billedet for at komme til hjemmesiden.

Hasle Refractories

HASLE Refractories leverer ildfaste materialer til bl.a. cementindustrien i store dele af verden – fra virksomheden på Bornholm. Siden indeholder klikbare illustrationer, der tilpasser sig skærmstørrelsen samt en stor mængde brochurer og manualer, som er kategoriseret og lagt i karusseller – og dermed nemme at tilgå.

Nordic Relict Company

Klaus og Kia er begge uddannet gartnere og boede engang på Ertholmene, en lille øgruppe nord for Bornholm, hvor de så og smagte på en vilde persilleplante – både god i køkkenet og i den naturvenlige have. Persillen fik navnet ERTHOLM, og er den første vilde urt, der er blevet sortregistreret i EU. Klaus og Kia lavede et selskab, der opformerer persillen og sælger den som frø.

Zeitflügel Pilot-ure

Zeitflügel Pilot-ure. En tysk pilot, der også er urmager, producerer ure til piloter og andre, der gerne vil ligne piloter. Denne hjemmeside er lavet til den danske importør af urene, og indeholder en shop.

Klik på billedet for at komme til hjemmesiden.