WEB

ØSTBORNHOLM

Østbornholm er kysten fra fyret på Dueodde til havnen i Listed. Østbornholm har fået logo og en branding, der fortæller at strækningen er det vilde østen. Hjemmesiden er under opbygning og indeholder alle informationer om Østbornholm.

Siden er den første på øen, der linker eventkalenderen direkte til Destination Bornholms eventkalender og app.

Beyers Sushibar

Kasper Beyer sagde sit gode køkkenchef-job op for at følge sin drøm om at starte Bornholms første rigtige sushirestaurant. Vi valgte i samarbejde med Kasper, at lave et navn og et logo, der skiller sig ud i mængden af danske sushirestauranter med japanske navne og røde cirkler.

Klik på billedet for at komme til hjemmesiden.

skaermbillede-2016-10-31-kl-13-39-34

Krisecenter Bornholm

Kvindekrisecenteret på Bornholm havde en hjemmeside, der ikke var tidssvarende. Vi producerede en ny side, der fungerede på både PC, tablets og telefon, og som er nem at finde rundt i. Siden er illustreret med fotos fra stedet. Fotos som skaber tillid og ro.

Glasmuseet Ebeltoft

Ebeltoft har et moderne glasmuseum, der bestemt er et besøg værd. Du kan starte på deres nye hjemmeside, som vi har produceret i tæt samarbejde med museets medarbejdere – tværs over landet. Hjemmesiden er speciel ved, at der ikke er undermenuer. Alle links til undersider ligger som smagsprøver på de forskellige sider.

Klik på billedet og se hjemmesiden.

Bofa

Bofa tager sig af affaldet på Bornholm, og bornholmerne har, takket være Bofas positive medarbejdere og en stærk branding, et nærmest familiært forhold til virksomheden. På Bornholm kører man ikke på containerpladsen… man kører på Bofa. Hjemmesiden er meget nem at finde rundt i ved enkle knapper og få billeder. Flere end 75% af brugerne tilgår hjemmesiden fra deres telefon og de søger hurtig, overskuelig information.

Klik på billedet for at komme til hjemmesiden.

zeitflügel pilot-ure

Zeitflügel Pilot-ure. En tysk pilot, der også er urmager, producerer ure til piloter og andre, der gerne vil ligne piloter. Denne hjemmeside er lavet til den danske importør af urene, og indeholder en shop.

Klik på billedet for at komme til hjemmesiden.

HASLE REFRACTORIES

HASLE Refractories leverer ildfaste materialer til bl.a. cementindustrien i store dele af verden – fra virksomheden på Bornholm. Siden indeholder klikbare illustrationer, der tilpasser sig skærmstørrelsen samt en stor mængde brochurer og manualer, som er kategoriseret og lagt i karusseller – og dermed nemme at tilgå.