GRAFISK ARBEJDE OG TRYKSAGER

Brochurer dufter af tryksværte og man kan mærke papirets vægt og føle kvaliteten. Samtidig skal det grafiske håndværk gøre indholdet interessant og nemt at afkode.

[flipbook-shelf ids=”Østkraft_40_år,lejrskolekatalog,decade_one” style=”classic”]
Klik på brochuren og se den som bladre-PDF

EKSEMPLER PÅ BROCHURER

Østkraft bestilte et 40 års skrift. Vi valgte et format på 28 x 28 cm i kraftigt papir med silkeblød overflade.

Destination Bornholm sender et katalog ud til skolerne om mulighederne for lejrskoleophold. I dette katalog lod vi bornholmske teenagere vise øen frem.

Glas og Keramikskolen i Nexø havde 10 års jubilæum og ville fremhæve en håndfuld tidligere studerende, som havde fået succes med deres fag. Vi producerede et stort katalog, 27 x 39 cm i meget kraftigt papir, som blev delt ud til jubilæet.

ANNONCER TIL BORNHOLMS LUFTHAVN

 

Bornholms lufthavn har en brandingplatform, der handler om at de er hyggelige og uhøjtidelige. Derfor bruger vi humor i annoncerne for lufthavnen.

ANNONCER TIL GREEN SOLUTION HOUSE

Green Solution House er Bornholms bæredygtige hotel og konferencecenter. Vi holder en stram og ren grafisk stil i annoncer og brochurer. Stedets gourmetrestaurant har dog en mere uformel stil, hvor vi profilerer køkkenchef Kasper Beyer.

POSTKORT TIL FOLKEMØDET

Det Globale Telt på Folkemødet, er en samling NGO’er og fair trade organisationer, som fortæller om deres arbejde. Vi lavede et postkort med en hvid mand på den ene side og en sort mand på den anden side, som kunne klippes ud og foldes. Postkortet skulle deles ud på pladsen, men blev droppet da folkemødet, som komiker Carsten Eskelund siger, er lige som at afvise spam i virkeligheden.

Klik på billedet og se programmet i fuld størrelse

PROGRAM OG PLAKAT TIL TEATRET

Bornholms Teater spillede Jeppe på Bjerget, og havde genskabt de gamle kulisser til forestillingen. Programmet blev produceret som en A2 plakat, der blev foldet ned til en A5. På den ene side var programmet, og på den anden side et foto af de nye kulisser.

Plakaten med skoene er et eksempel på den nye plakatstil, vi har skabt sammen med teatret.

PLAKATER FOR RØDE KORS

Asylcentret på Bornholm havde bedt de mindre flygtningebørn male på lærreder. Det kom der nogle tankevækkende malerier ud af, som vi brugte på plakater. Teksten nederst på plakaten siger: “Tegnet af flygtningebørn på Asylcenter Bornholm”.